Lämminhenkinen joulukalenterielämys Finlaysonin alueella ja verkossa – iloa lapsille ympäri Suomen

Finlaysonin alueen ja Teatteri Mukamaksen yhteinen joulukalenteri toteutetaan jo toista kertaa. Hiirulaisen joulukalenteri 2021 tuo Teatteri Mukamaksen toteuttamat jouluiset videotarinat Väinö Linnan aukion Kuusvooninkisen seinälle ja Teatteri Mukamaksen verkkosivuille. Tänä vuonna joulukalenteriin liittyvät myös Täti Taikakynän iloiset puuhatehtävät Lasten Finlaysonin verkkosivuilla. Pääosin virtuaalisesti koettavaa joulukalenteria voi seurata ympäri Suomen.

Finlaysonin Joulua vietetään Finlaysonin alueella ja lähikorttelissa, joissa voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä uniikissa miljöössä. Väinö Linnan aukio valaistaan satumaiseksi, ja Kuusvooninkisen seinälle heijastetaan Hiirulaisen joulukalenterin luukuista kuusi. Kaikki 24 luukkua ovat katsottavissa Teatteri Mukamaksen verkkosivuilla. Maksuttoman kalenterin tarinoissa vieraillaan muun muassa Finlaysonin alueella, ja videoita yhdistää iloinen talvinen tunnelma.

– Hiirulaisen joulukalenterin hauskat tarinat tavoittivat viime vuonna lapsia Muoniosta Hankoon. Suuren suosion vuoksi halusimme entisestään monipuolistaa kalenterin sisältöä. Tänä vuonna videotarinoihin liittyvät Täti Taikakynän suunnittelemat puuha- ja väritystehtävät, jotka ovat printattavissa Lasten Finlayson -verkkosivuilla. Jouluelämyksestä voi nauttia turvallisesti myös ulkotiloissa katsomalla videotarinoita isolta Kuusvooninkisen seinältä, tuottaja Minna Männistö kertoo.

Joulukalenterissa seikkailevat Teatteri Mukamaksen esityksistä tutut hahmot Hiirulainen, Ballerina ja Klovni. Tarinoiden teemoina ovat yhdessä tekeminen ja ystävyys.

– Olemme todella innoissamme, että saamme myös tänä vuonna tuoda kalenterin avulla jouluiloa ympäri Suomen, yhdessä Finlaysonin alueen kanssa! Perheet, päiväkodit ja koulut pääsevät joulun tunnelmaan Hiirulaisen joulukalenterin sekä Täti Taikakynän iloisten puuhatehtävien parissa. 24 luukkua tuovat talvisia tarinoita, joulun ihmeitä ja yhteisiä hetkiä koettavaksi, kun matkaamme kohti jouluaattoa, tuottaja Veronica Stycz iloitsee.

Hiirulaisen joulukalenteri 24 luukkua 
www.teatterimukamas.com

Kuusi luukkua Väinö Linnan aukiolla Finlaysonin alueella 1.12. alkaen klo 16–19.

Joulukalenteriin liittyvät Lasten Finlayson -puuhatehtävät
www.finlaysoninalue.fi/lasten-finlayson

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.