Jouluherkut hurmaavat aisteja mutta piinaavat vatsaa

Joulun juhlakausi saapuu pian tuomaan piristystä kaamoksen keskelle. Kokoontuminen ystävien ja työtovereiden kesken on pitkästä aikaa mahdollista, ja juhliin kuuluu tietysti tärkeänä osana herkullinen ruoka ja juhlajuomat. Monen vatsalle runsas, arkiruokailusta poikkeava ateria saattaa kuitenkin olla liikaa, ja seurauksena on närästystä ja muita kiusallisia vatsavaivoja. Apteekista on onneksi saatavilla useita hyviä tuotteita oireiden hillitsemiseksi.

Närästys on yleinen ja tavallisesti vaaraton vaiva, josta kärsii jopa joka kymmenes länsimaalainen viikoittain. Närästys johtuu happaman mahansisällön nousemisesta ruokatorveen, josta seurauksena on epämukavaa polttelua rintalastan takana. Rasvainen ruoka, alkoholi ja tupakointi usein voimistavat oireita. Nopean helpotuksen vaivoihin tuo hyvänmakuinen ja näppärä Ziverel annosliuos.

Ziverel muodostaa ruokatorven pinnalle suojaavan kalvon edistäen siten ruokatorven limakalvon paranemista. Valmisteen sisältämät hyaluronihappo ja kondroitiinisulfaatti lievittävät närästyksen oireita nopeasti, n. puolessa tunnissa, ja vaikutus tuntuu pitkään. Kätevät annospussit on helppo pitää mukana. Yksi annos nautitaan aterioitten jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa. Lisätietoa tuotteesta löytyy täältä.

Toiminnallisten vatsavaivojen, kuten ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) yhteydessä vatsa saattaa oireilla monin eri tavoin. Oireille ei ole selkeää elimellistä syytä eivätkä ne ole vaarallisia. Vaivat saattavat kuitenkin olla kiusallisia, kivuliaita ja elämää rajoittavia.

Jos vatsaoireisiin kuuluu ripulia, vatsakipuja, turvotusta ja ilmavaivoja, kannattaa avuksi ottaa Gelsectan-kapselit. Kapseleiden sisältämät luonnon hiilihydraatti ksyloglukaani ja kasviproteiinit vahvistavat suoliston limakalvoa ja sen tiiviitä liitoksia, niin että suolta ärsyttävien ainesosien vuotaminen kudoksiin vähenee. Samalla hyödyllisten bifidobakteerien määrä suolistossa lisääntyy. Valmisteen todettiin lievittävän tehokkaasti ripulia, vatsakipua ja turvotusta kliinisessä tutkimuksessa(1. Lisätietoa valmisteesta löytyy täältä.

Silicolgel piihappovalmiste auttaa, jos vaivoina on närästystä, ripulia ja ilmavaivoja. Valmisteen sisältämä piihappo muodostaa mahalaukun ja suoliston seinämään suojaavan, rauhoittavan kerroksen. Lisäksi piihappo sitoo haitallisia ja ärsyttäviä aineita ja kaasuja suolistosta ja kuljettaa ne pois elimistöstä. Miellyttävä geelivalmiste on helppo ottaa. Lisätietoa löytyy täältä.

Jos oireina ovat turvotusta ja ilmavaivoja, kannattaa ottaa käyttöön i say: TURVOTUS JA IBS-OIREET -kapselit. Valmisteen voi ottaa jo ennaltaehkäisevästi tai vaivojen jo alettua. Tuotteen sisältämä simetikoni hajottaa suoliston kaasukuplia ja tehostaa kaasun poistumista suolistosta. Turvotus, kouristukset ja ilmavaivat helpottavat nopeasti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.